search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:50
MENU CLOSE

Φρίκη χωρίς τέλος: Για άλλες 97 (!) δολοφονίες κατηγορείται ο «νοσοκόμος από την κόλαση»

22.01.2018 17:59
Φρίκη χωρίς τέλος: Για άλλες 97 (!) δολοφονίες κατηγορείται ο «νοσοκόμος από την κόλαση» - Media

 

Στο βιβλίο των ρεκόρ φαίνεται ότι θα μπει ο «νοσοκόμος από την κόλαση», ένας υπάλληλος νοσοκομείο, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για τη δολοφονία τουλάχιστον έξι ατόμων στο διάστημα από το 1999 ως το 2005.

Οι διωκτικές αρχές στη Γερμανία ανακοίνωσαν ότι ο καθ’ έξιν δολοφόνος Νιλς Χέγκελ θα κατηγορηθεί για άλλες 97 δολοφονίες, πέραν των 30 για τις οποίες έχει ήδη μιλήσει ο ίδιος, ενώ το 2008 είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 7,5 χρόνια φυλακή.

Ο Χέγκελ κατηγορείται ότι κατά τοι διάστημα από το 1999 ως το 2005 είχε σκοτώσει δεκάδες ασθενείς στο νοσοκομείο στο Ντέλμενχορστ, όπου εργαζόταν, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε ισόβια για έξι δολοφονίες ασθενών και ο ίδιος ανέφερε σε ψυχολόγο ότι είχε σκοτώσει 30 άτομα.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο Χέγκελ έδινε στους ασθενείς φάρμακα που τους προκαλούσαν καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια επιχειρούσε να τους κάνει ανάνηψη είτε από «βαρεμάρα» είτε για να εντυπωσιάσει συναδέλφους του.

Οι έρευνες της αστυνομίας πλέον θεωρούν ότι ο Χέγκελ σκότωσε πολύ περισσότερους ασθενείς απ’ όσους έχει ομολογήσει, ενώ στο στόχαστρο έχει βρεθεί και το νοσοκομείο, το οποίο δεν συνέδεσε την αύξηση των θανάτων με την παρουσία του Χέγκελ.

Ήδη δύο πρώην γιατροί του νοσοκομείου κατηγορούνται κι αυτοί για θανάτους ασθενών.

Πληροφορίες: DW

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46