search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Μεγάλη έκπληξη από την Apple – Τι σχεδιάζει για τα iPhone

22.01.2018 18:12
Μεγάλη έκπληξη από την Apple - Τι σχεδιάζει για τα iPhone - Media

 

Μεγάλες ανατροπές στη γκάμα των κινητών τηλεφώνων της φαίνεται ότι ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ΜΜΕ που ειδικεύονται στις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Apple Insider, ειδικός αναλυτής, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφοριών για την Apple ανέφερε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να διακόψει οριστικά την παραγωγή του τηλεφώνου-ναυαρχίδας της, του περίφημου iPhone X.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, ο βασικός λόγος για αυτή την κίνηση είναι η μεγάλη έλλειψη ενδιαφέροντος από την Ασία, γεγονός που οδήγησε την Apple στην απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του iPhone X το καλοκαίρι.

Ο αναλυτής επισημαίνει ότι στην Κίνα η μεγάλη οθόνη είναι το βασικό συστατικό στοιχείο ενός καλού κινητού, όμως οι Κινέζοι καταναλωτές θεωρούν πως το πάνω σημείο του iPhone X καταλαμβάνει πολύ χρήσιμο χώρο. Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα αν αναλογιστεί κανείς πως το φθηνότερο iPhone 8 έχει ουσιαστικά πιο μεγάλη οθόνη.

Πάντως, ο αναλυτής εκτιμά ότι το iPhone X θα αντικατασταθεί από τρία νέα μοντέλα που θα του μοιάζουν: το iPhone X δεύτερης γενιάς με οθόνη 5,8 ιντσών, ένα iPhone X Plus με οθόνη 6,5 ιντσών και ένα 6,1 ιντσών κινητό κόστους 650-750 δολαρίων που θα αντικαταστήσει το iPhone SE.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24