search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Λεωφορείο παρέσυρε εργαζόμενη στην Καθαριότητα

23.01.2018 06:34
ΝΑΡ για θάνατο 52χρονου στη Σίνδο: Λαλίστατοι για την Παραλία, «κουβέντα» για τη βιομηχανική ζώνη - Media

Καταγγελία για εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, το οποίο δεν δηλώθηκε, κάνει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε συμβασιούχο εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια στο δήμο Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της με μώλωπες και εκδορές σε όλο της το κορμί.

“Το ατύχημα αυτό έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες ατυχήματα που συμβαίνουν στους Δήμους της Ελλάδας, στους χώρους εργασίας κυρίως της καθαριότητας και δυστυχώς πολλά από αυτά είναι θανατηφόρα. Μετά από παρέμβαση εκπροσώπου της επιτροπής αγώνα δηλώθηκε ως εργατικό ατύχημα” – αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, που καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Ηρακλείου για τη στάση της να μην δηλωθεί εξ αρχής το ατύχημα ως εργατικό.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στα μέτρα ατομικής προστασίας, τα οποία ο δήμος Ηρακλείου “παρέχει καθυστερημένα ή τα αντικαθιστά με ρεπό!”

Πηγή: Cretalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24