search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:05
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Νάταλι Πόρτμαν: «Θαυμαστής φαντασιωνόταν τον βιασμό μου»

23.01.2018 08:05
Συγκλονίζει η Νάταλι Πόρτμαν: «Θαυμαστής φαντασιωνόταν τον βιασμό μου» - Media

 

Μετά από μια πλειάδα γυναικών που έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας τους, ακόμα μία πρωταγωνίστρια εξομολογείται τη δική της εμπειρία. Ο λόγος για τη Νάταλι Πόρτμαν η οποία αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 13 ετών έζησε για πρώτη φορά τη «σεξουαλική τρομοκρατία»

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη στα 13 μου, γιατί μόλις είχε βγει η πρώτη ταινία μου και έτσι θα μοιραζόμουν την τέχνη μου με όλον τον κόσμο. Μια μέρα, άνοιξα με ενθουσιασμό το πρώτο μου ταχυδρομείο για να διαβάσω τελικά μια φαντασίωση βιασμού που μου είχε γράψει ένας άντρας θαυμαστής… Αυτή η εμπειρία με φόβισε και άρχισα να απορρίπτω οποιοδήποτε ρόλο που είχε ακόμη και μια σκηνή με ερωτικό φιλί. Στα 13 μου χρόνια κατάλαβα πως το μήνυμα από τον πολιτισμό μας και την κοινωνία μας ήταν σαφές για μία γυναίκα», είπε μεταξύ άλλων η Χολιγουντιανή ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:03