search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Δέθηκε με καλώδιο στο μηχανάκι και βούτηξε στο κενό

23.01.2018 09:19
Δέθηκε με καλώδιο στο μηχανάκι και βούτηξε στο κενό - Media

 

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του, ένας 53χρονος Βολιώτης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών,  νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Ο άτυχος άνδρας, άγνωστο για ποιο λόγο, δέθηκε στο μηχανάκι του με καλώδιο. Στην περιοχή Πλάκες, βγήκε από το δρόμο και αφού διένυσε απόσταση περίπου 7 μέτρων στον αέρα, «προσγειώθηκε» στη θάλασσα. Το καλώδιο με το οποίο είχε δεθεί κόπηκε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να βυθιστεί και ο ίδιος να πνιγεί. Περαστικοί είδαν το σώμα του να επιπλέει και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου.

Με τη συνδρομή δύτη

Επί τόπου πήγε άμεσα σκάφος του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επειδή ήταν δύσκολη η προσέγγιση του σκάφους, λόγω των ανέμων, δόθηκε εντολή σε δύτη να βουτήξει από τη στεριά για να ανασύρει τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, κάτι που ερμηνεύεται ότι είχε μεγάλη ταχύτητα όταν έφυγε στο κενό.

Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά».

Το πτώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις 15.50 και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε και το δίκυκλο από τη θάλασσα. Ο  53χρονος, που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αναγνωρίστηκε από συγγενείς του στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:35