search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Πράκτορες του ΟΠΑΠ έπεσαν θύματα απάτης από παίκτη του ΚΙΝΟ

23.01.2018 09:21
Πράκτορες του ΟΠΑΠ έπεσαν θύματα απάτης από παίκτη του ΚΙΝΟ - Media

 

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ στη Ρόδο, η δραστηριότητα ενός άνδρα, που φέρεται να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης στην δυτική πλευρά του νησιού.

Όπως αναφέρει η ”Δημοκρατική”, o συγκεκριμένος παίκτης του τυχερού παιχνιδιού Κίνο το τελευταίο διάστημα να επισκέπτεται πρακτορεία του ΟΠΑΠ του νησιού και να στοιχηματίζει σημαντικά ποσά.

Όταν καλείται από τους ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους του πρακτορείου να καταβάλει το αντίτιμο των δελτίων που αγοράζει παρουσιάζει μια πιστωτική κάρτα «American Express» η οποία ωστόσο δεν είναι συμβατή με τα μηχανήματα αυτόματης χρέωσης που χρησιμοποιούνται στα πρακτορεία.

Έτσι του δίνεται πίστωση, παρότι οι περισσότεροι πράκτορες ή οι υπάλληλοι, δεν τον γνωρίζουν, προκειμένου να φέρει σε μετρητά τα οφειλόμενα και εξαφανίζεται.

Το θέμα έχει προσλάβει διαστάσεις και ήδη απασχόλησε συνάντηση που είχαν χθες πράκτορες του νησιού, ορισμένοι εκ των οποίων δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του.

Οι κινήσεις και η μεθοδολογία του, έχουν καταγραφεί εξάλλου, σε συστήματα εσωτερικής παρακολούθησης των πρακτορείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:33