search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου: «Να βρουν τους φονιάδες του Στεφανάκου» (Video)

23.01.2018 11:37
Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου: «Να βρουν τους φονιάδες του Στεφανάκου» (Video) - Media

 

Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

Η ηθοποιός η οποία είχε χάσει τον σύζυγό της με τον ίδιο τρόπο, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσει η Ελληνική Αστυνομία. Να εξιχνιάσει μία ντουζίνα από ανεξιχνίαστους φόνους. Με το κερασάκι στην τούρτα, τον φόνο του Βασίλη, τη δολοφονία του Βασίλη. Διότι τον δικό μου άντρα, ακόμα περιμένω να μου πούνε ποιος τον σκότωσε… Δεν προσπέρασα ποτέ τη δολοφονία του άντρα μου. Οι δολοφόνοι πρέπει να τελειώνουνε. Πρέπει να μένουν οι καλοί άντρες.

Είναι φτηνοί φονιάδες, οι οποίοι δεν ξέρουν να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τους ανθρώπους που κάνουν μόνο καλό. Και ναι, εμένα μου πήρε δύο ανθρώπους από τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ή αν είναι η παραλλαγή του, αλλά αυτό νιώθω. Τώρα το ποιος θα το κάνει, θεωρώ ότι υπάρχει και Θεός και θεωρώ ότι οι τύψεις καμιά φορά σκοτώνουν περισσότερο από το καλάσνικοφ… Δεν ήταν βαρυποινίτης ο Βασίλης Στεφανάκος. Δεν είχε φάει ισόβια, είχε κάτσει άδικα μέσα πάρα μα πάρα πολλά χρόνια και κατάφερε να κρατήσει ισορροπίες στις φυλακές, να τον σέβονται όλοι, κατάφερε να ασχοληθεί και με τον τελευταίο που τον είχε ανάγκη. Τον αγαπούσε, τον σεβόταν, άκουγε και το μυρμήγκι. Έκανε παρέα από τον τελευταίο μέχρι και τον πρώτο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37