search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Αποπομπή του ΟΝΝΕΔιτη που απειλούσε με κρεμάλες τον Τσίπρα και έλεγε τους Σκοπιανούς «πιθήκους» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ (Photos)

23.01.2018 12:08
Αποπομπή του ΟΝΝΕΔιτη που απειλούσε με κρεμάλες τον Τσίπρα και έλεγε τους Σκοπιανούς «πιθήκους» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ (Photos) - Media

   

Για πολιτική χυδαιότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Τρούπου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία, όπως λέει η Κουμουνδούρου, απειλεί τον πρωθυπουργό και προσβάλλει τον λαό της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει το εν λόγω στέλεχος από το κόμμα του.

«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας δηλώνει ότι αναμένει «από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη το μεσημέρι ο λογαριασμός του Δημήτρη Τρούπου στο twitter ήταν απενεργοποιημένος, χωρίς να είναι σαφές αν ο ίδιος τον έκλεισε ή αν απενεργοποιήθηκε μετά από reports.

Τα επίμαχα tweets που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19