search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:53
MENU CLOSE

Βουλή: Αντιπαράθεση για την τηλεοπτική κάλυψη του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ

23.01.2018 15:58
«Θύελλα» για το σκοπιανό - ΝΔ: Δείτε τι έγραφε η «Αυγή» - ΣΥΡΙΖΑ: Τα «ναι» Σαμαρά για σύνθετη ονομασία - Media
 
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αντικείμενο της σκληρής αντιπαράθεσης τον τρόπο κάλυψης του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης από την ΕΡΤ την περασμένη Κυριακή.
 
Πεδίο της εντάσης η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη να ρίχνει τα «βέλη» του εναντίον της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης υποστηρίζοντας ότι απέκρυψε το κυριακάτικο συλλαλητήριο το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «τεράστιο παγκόσμιο γεγονός». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ομόσταβλος του βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της «γαλάζιας» παράταξης Σάββας Αναστασιάδης ο οποίος έκανε λόγο για μια «μεγαλειώδη» συγκέντρωση, ασκώντας έντονη κριτική στην ΕΡΤ3 για την μη ζωντανή κάλυψη της διαδήλωσης. 
 
Απαντώντας στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σημείωσε ότι το ΔΣ της ΕΡΤ3 λειτουργεί αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος σε υψηλότερους τόνους αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Σαμαρά που έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ λειτουργεί ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει “μαύρο”».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33