search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Απίστευτο γέλιο με την Ελένη Μενεγάκη: Τι είναι το dick pic ρε παιδιά πείτε μου και μένα (Video)

23.01.2018 16:42
Απίστευτο γέλιο με την Ελένη Μενεγάκη: Τι είναι το dick pic ρε παιδιά πείτε μου και μένα (Video)  - Media

 

Για άλλη μια φορά οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη on air, είναι όχι μόνο αφοπλιστικές αλλά και απολαυστικές. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο διαδικτυακό φλέρτ.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν αυτό το είδος φλερτ μπορεί να μετρήσει σαν απιστία. Ο Ουγγαρέζος ενώ απαντούσε μεταξύ άλλων είπε ότι δεν είναι από εκείνους που στέλνουν μέσω διαδικτύου dic pic (φωτογραφίες δηλαδή των γεννητικών οργάνων).

Η Μενεγάκη «πιάστηκε» από την ατάκα αυτή και άρχισε να ρωτάει με αφέλεια: «τι dick pic; Dick τι; Καλέ τι λέει; Πείτε μου κι εμένα! Τι είναι ρε παιδιά;»

Μέσα στο στούντιο έγινε ένας μικρός πανικός από τα γέλια των συνεργατών της και όσο εκείνοι γελούσαν τόσο η Μενεγάκη ρωτούσε να της πουν τι είναι αυτό το dick pic. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40