search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:35
MENU CLOSE

Ρωσία: Ενδιαφέρον για τους S-400 στην Μ. Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία

23.01.2018 18:57
Τουρκία: Ελπίζει σε συνομιλίες με Μπάιντεν για τους S400 με το βλέμμα στα F35 - Media

 

Η Ρωσία διεξάγει συνομιλίες με αντικείμενο τις πωλήσεις συστημάτων S-400 σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία να τα αποκτήσουν, όπως έκανε πρόσφατα η Τουρκία , δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου, κατά την διάρκεια της περιοδείας του σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο Ρώσος υπουργός, δήλωσε επίσης, ότι σήμερα έχουν αναπτυχθεί και βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία δύο συστοιχίες S-400 στην Συρία, οι οποίες εγγυώνται την ασφαλή αντιαεροπορική άμυνα στις βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς. Χαρακτήρισε τα συστήματα S-400 ως μοναδικά με ανυπέρβλητα τεχνικά χαρακτηριστικά, γεγονός που όπως είπε «το επιβεβαιώνει η πρόσφατη συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ».

Ο Σόϊγκου, τόνισε επίσης ότι «σε όλες τις συναντήσεις ή στις συνομιλίες που διεξάγονται με ξένους συναδέλφους από οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, τίθεται το θέμα της αγοράς ρωσικών οπλικών συστημάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30