search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Απίστευτος Αντετοκούνμπο: Κόουτς, τι μπορώ να κάνω; Θα πάρω τους ιδιοκτήτες, είναι άδικο

23.01.2018 19:28
Απίστευτος Αντετοκούνμπο: Κόουτς, τι μπορώ να κάνω; Θα πάρω τους ιδιοκτήτες, είναι άδικο - Media

 

Μεγαλείο ψυχής επέδειξε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο πρώην προπονητής των Milwaukee Bucks, Τζέισον Κιντ, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Τζέισον Κιντ, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη καριέρα και ως παίκτης, αποκάλυψε στο ΕSPN ότι ο «Greek Freak» λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί η απόλυσή του, προσφέρθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Κιντ δήλωσε ότι ο Γιάννης «με πήρε λίγο πριν την ανακοίνωση (σ.σ. της απόλυσης) και μου είπε: “Κόουτς, αυτό που πάνε να κάνουν δεν είναι σωστό, θέλουν να σε απολύσουν”. Μου είπε “Τι μπορώ να κάνω; Θα πάρω τους ιδιοκτήτες, θα πάρω τον μάνατζέρ μου”».

Συγκινημένος ο Κιντ ανέφερε ότι του είπε «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός από το να πεις την αλήθεια» και τον ευχαρίστηκε για τη εμπιστοσύνη του και για τη χαρά που είχε να τον προπονεί.

Άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Γιάννης είναι συντετριμμένος από την απόλυση του Κιντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38