search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Αποκάλυψη από τον Λόρδο Ντεσάι για Ανδρέα Παπανδρέου κι ευρώ στους “Ήχους του Μπιγκ Μπεν” με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη

23.01.2018 22:00
Αποκάλυψη από τον Λόρδο Ντεσάι για Ανδρέα Παπανδρέου κι ευρώ στους "Ήχους του Μπιγκ Μπεν" με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη - Media

 

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος οικονομολόγος και στέλεχος του εργατικού κόμματος της Βρετανίας Λόρδος Ντεσάι αποκαλύπτει στην συνέντευξη του στην εκπομπή του Λάμπη Τσιριγωτάκη “Στους Ήχους Του Μπιγκ Μπεν” που θα μεταδοθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 19.50 στην ΕΡΤ 1, ότι ο στενός ακαδημαϊκός του φίλος Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ προβληματισμένος με το ευρώ και την ευρωζώνη και του ζητούσε την γνώμη του.

Στην ίδια εκπομπή περιλαμβάνεται συνέντευξη με τον πρώτο ελληνοκυπριακής καταγωγής βουλευτή στο βρετανικό κοινοβούλιο, Πάμπο Χαραλάμπους ο οποίος περιγράφει πώς από οικογένεια με πατέρα υδραυλικό και μητέρα μοδίστρα έφθασε στην κεντρική πολιτική σκηνή της Αγγλίας.

Επίσης το υπερθέαμα της αναβίωσης των αγώνων αυτοκινήτου σε ένα σκηνικό που επαναφέρει την ζωή στην δεκαετία του ’40 και τέλος η διακεκριμένη Ελληνίδα ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ Ευφροσύνη Κρανία Κλωτσα, επικεφαλής της κλινικής  λοιμώξεων και γρίπης, προειδοποιεί ότι είναι πολύ πιθανόν να εμφανισθεί φέτος σοβαρή επιδημία γρίπης και επισημαίνει πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39