search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Προσπαθώ με όλη την καλή διάθεση που διαθέτω, να καταλάβω την πολιτική της Ν.Δ. που συμμετέχει απέχοντας, υπογράφει ανυπόγραφα, ευρωπαΐζει αντιευρωπαϊκά κ.λπ.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Προσπαθώ με όλη την καλή διάθεση που διαθέτω, να καταλάβω την πολιτική της Ν.Δ. που συμμετέχει απέχοντας, υπογράφει ανυπόγραφα, ευρωπαΐζει αντιευρωπαϊκά κ.λπ. Τι τους συμβαίνει εκεί στη Ν.Δ.; Τους έπεσε βαρύ το κλίμα της Συγγρού, τους πείραξε η ατμόσφαιρα, ο περιβάλλων χώρος με τη σημασιολογία του; Ό,τι κι αν συμβαίνει, αποτελεί για το δικό μου μυαλό παράδοξο μέγα. Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του απλού νεοδημοκράτη ψηφοφόρου. Οι βουλευτές του κόμματός του δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση γιατί δεν συμφωνούν πιθανώς, ωστόσο συμμετέχουν τα μεγαλοστελέχη. Από την άλλη, αν είναι κανείς βουλευτής, όπως ο Αβραμόπουλος, για να συμμετάσχει αμόλυντος στην κυβέρνηση, παραιτείται και συμμετέχει ως στέλεχος. Πρόκειται για δυο κόμματα με δυο πολιτικές; Πρόκειται για μείγμα πολιτικής πειραματικό για το πώς θα ασκείται πλέον η πολιτική στο μέλλον; Κανείς δεν ξέρει προς ώρας και κανείς δεν έχει καταλάβει. Τι θα κληθούν να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι του κόμματος, ποια από τις δυο πολιτικές: τη μνημονιακή ή την αντιμνημονιακή, τη «δεν μετέχω» ή τη «μετέχω στην κυβέρνηση», αυτήν που βάζει την υπογραφή της ή την ανυπόγραφη; Τι θα κληθούν να ψηφίσουν αυτοί οι δύστυχοι ψηφοφόροι της Ν.Δ.; Η πιο απλή λύση είναι να μην μπουν σε κανένα δίλημμα ή… τρίλημμα

Ό,τι κι αν συμβαίνει, αν δεν ήταν τόσο δύσκολες οι περιστάσεις, ο θίασος της Ν.Δ. θα έβγαζε πολύ γέλιο!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15