search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Έξαλλη η Μενεγάκη με τον Μάνεση: Μου δημιουργείς τεράστιο άγχος (Video)

24.01.2018 15:15
Έξαλλη η Μενεγάκη με τον Μάνεση: Μου δημιουργείς τεράστιο άγχος (Video) - Media
 
Ο Νίκος Μάνεσης κάθισε στην πολυθρόνα της «Ελένης» και κουβέντιασε με την Ελένη Μενεγάκη για πολλά. Χείμαρρος ο γνωστός δημοσιογράφος, έφερε την παρουσιάστρια σε δύσκολη θέση, όταν η κουβέντα έφτασε στα τηλεοπτικά.
 
«Κάποιο πολύ μεγάλο όνομα, στο παρελθόν μου είπε είσαι εξαίρετος στη δουλειά σου, δεν μπορώ να βρω κάτι μεμπτό, αλλά μιλάς πολύ και είμαι υποχρεωμένος να σου μειώσω τις αποδοχές. Ήταν ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά και ξέρω κι εγώ που προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι σήμερα πια οι κάμερες δουλεύουν με κάρτες SD κι αυτός μπέρδευε το μοντάζ με το Master Control και το σώβρακο με τη γραβάτα. Και διηύθυνε κανάλι. Λέω και ονόματα… Είναι και ποινικός τώρα και έχει μπλέξει με κάτι δικαστήρια. Τον ξέρετε παιδιά…», είπε ο Νίκος Μάνεσης και η Ελένη τον «μάζεψε» για να αποφύγει περαιτέρω αποκαλύψεις.
 
Λίγο αργότερα, όμως, ο Νίκος Μάνεσης έδειξε να μη χάνει τη διάθεσή του να μιλήσει και για άλλα γεγονότα, βγάζοντας την Ελένη Μενεγάκη από τα ρούχα της: «Μου το κάνεις κάθε χρόνο! Μου δημιουργείς τεράστιο άγχος όσο κανένας άλλος άνθρωπος που περνάει από αυτή την πολυθρόνα».

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21