search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:39
MENU CLOSE

Η στιγμή της συνάντησης Τσίπρα – Ζάεφ: Τι έγραψε στο Facebook ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός (Photos)

24.01.2018 16:34
Η στιγμή της συνάντησης Τσίπρα - Ζάεφ: Τι έγραψε στο Facebook ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός (Photos) - Media

 

Φωτογραφία από τη συνάντησή του στο Νταβός με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Στη φωτογραφία οι δύο ηγέτες έχουν μία θερμή χειραψία με τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό να επισημαίνει ότι «μιλάμε ανοιχτά και οικοδομούμε αμοιβαία εμπιστοσύνη προς το συμφέρον των πολιτικών».

Από την πλευρά του, φωτογραφία της συνάντησης ανήρτησε και ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Twitter:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. Πριν από λίγο, και μετά την περίπου δίωρη διμερή επαφή των κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ, στη συνάντηση μπήκαν και συμμετείχαν και οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών.

Στα Σκόπια ο Νίμιτς στις 31 Ιανουαρίου

O διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς θα ταξιδέψει στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της ΠΓΔΜ σχετικά με τη δέσμη ιδεών που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15