search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: «Τσίπρας και Μητσοτάκης παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του λαού με τα εθνικά θέματα»

24.01.2018 20:37
Γεννηματά: Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων - Media

 

Για παιχνίδια στη πλάτη του λαού με τα εθνικά θέματα, κατηγόρησε η Φώφη Γεννηματά τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός, δήλωσε: «Η εν κρυπτώ διπλωματία συνεχίζεται. Ο κ. Τσίπρας οφείλει τουλάχιστον να απαντήσει αν ανέλαβε δεσμεύσεις για την προώθηση της ενταξιακής διαδικασίας της ΠΓΔΜ χωρίς προηγούμενη λύση στο πρόβλημα».

Επέκρινε έντονα ακόμη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας: «Από την άλλη μεριά, η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη για μη λύση στο ζήτημα της ΠΓΔΜ, επιβεβαιώνει την πλήρη ακροδεξιά στροφή του και δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».

 «Δυστυχώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξακολουθούν να διχάζουν τον ελληνικό λαό παίζοντας στην πλάτη του παιχνίδια με τα εθνικά θέματα», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43