search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:27
MENU CLOSE

Τι είπε στην ανάκριση η Βουλγάρα και ο εραστής που δολοφόνησαν τον καρδιολόγο – Αποποιήθηκε την περιουσία του

25.01.2018 09:34
Τι είπε στην ανάκριση η Βουλγάρα και ο εραστής που δολοφόνησαν τον καρδιολόγο – Αποποιήθηκε την περιουσία του - Media

 

Ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση στην υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες εκτελέστηκε σε ενέδρα, ενώ κατευθυνόταν με το όχημα του από τη Σητεία στο ιδιωτικό του ιατρείο, στον Μακρύ Γιαλό. 

Για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, βρίσκονται ως υπόδικοι στη φυλακή η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του θύματος και ο 37χρονος εραστής της, από την Βουλγαρία, αστυνομικός στο επάγγελμα.

Ο 37χρονος, όπως προέκυψε, ταξίδεψε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα από τη Βουλγαρία στην Κρήτη με σκοπό να βγάλει από τη μέση τον ερωτικό του αντίζηλο. Ο αστυνομικός κατά την απολογία του ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για τη δολοφονία, αφήνοντας έξω την ερωμένη του, για την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τα σχέδιά του.

Τους ίδιους ισχυρισμούς πρόβαλε και η 38χρονη, η οποία ωστόσο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία, καθώς της αποδίδεται ότι παρείχε στον εραστή της κρίσιμες πληροφορίες για την ώρα αναχώρησης του συζύγου της από το σπίτι και για το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, ώστε ο 37χρονος να πάρει… θέση βολής. Η κατηγορία αυτή στηρίζεται σε sms που απέστειλε η Βουλγάρα στον εραστή της, στο οποίο τον ενημέρωνε ότι ο σύζυγός της είχε μόλις αναχωρήσει.

Ο συνήγορος της 38χρονης, Μανόλης Αναστασάκης, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο μήνυμα απεστάλη προκειμένου να ενημερώσει τον εραστή της ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο και να την επισκεφθεί στο σπίτι και ότι σε καμία περίπτωση δε γνώριζε για τις προθέσεις του φίλου της.

Επισήμανε ακόμα ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατάφερε να εντοπίσει άλλα μηνύματα που τυχόν είχαν ανταλλάξει οι δύο εραστές. Ως εκ τούτου, η κύρια ανάκριση ολοκληρώνεται και είναι ζήτημα χρόνου η παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασάκη, η εντολέας του έχει κάνει αποποίηση της περιουσίας του θύματος. Την προσωρινή επιμέλεια τού μόλις 4 ετών παιδιού της έχει αναλάβει η μητέρα της, η οποία διαμένει πολλά χρόνια στην Κρήτη ενώ την επιμέλεια διεκδικεί και η αδελφή του θύματος, όπως είπε.

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:27