search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Μαξίμου: H ΝΔ χαϊδεύει την ακροδεξιά της πτέρυγα – Είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση

25.01.2018 11:36
Μαξίμου: Αποτράπηκαν πάνω από 26.500 παράνομες είσοδοι στον Έβρο - 218 συλλήψεις - Media

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με σημερινό Non Paper. Η κυβέρνηση κατηγορεί τον κ. Μητοστάκη πως «δέσμευσε το κόμμα του σε μια ανεύθυνη και καιροσκοπική ‘μη στάση’σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προκειμένου να «χαϊδέψει» την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου, παραθέτει δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στο Σκοπιανιό και αναρωτιέται αν η αντίδραση της ΝΔ θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοποίηση. 

«Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και η στρατηγική αυτή μπάζει ήδη νερά: Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, χαρακτήρισε σήμερα ως «παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος» τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση», αναφέρει το Non Paper του Μαξίμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:10