search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Διεθνείς μεταφορές… κοκαΐνης έκανε 51χρονος αυτοκινητιστής (Photos)

25.01.2018 15:45
Διεθνείς μεταφορές... κοκαΐνης έκανε 51χρονος αυτοκινητιστής (Photos) - Media
 
Ένας αυτοκινητιστής 51 ετών συνελήφθη, στη Μάνδρα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 51χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα, από την Ολλανδία, με σκοπό τη διάθεσή τους. Όπως διαπίστωσε η αστυνομία, ο δράστης, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία, μέσω Ανκόνας, έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας και κατέληξε στη Μάνδρα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, επτά συσκευασίες με κοκαΐνη, οι οποίες κατασχέθηκαν. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους επτά κιλών και 750 γραμμαρίων, ένα φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
 
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48