search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Αχαΐα: Φορτηγό πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο (Video)

25.01.2018 19:22
Τροχαίο στην Αχαΐα: Φορτηγό πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο (Video) - Media

 

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Πατρών – Πύργου (παλαιά) και Αγίου Ιωάννου στην Κάτω Αχαΐα. Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος στη συμβολή των οδών, κατέγραψε το συμβάν.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:50 το πρωί της Πέμπτης. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Νίκος Ιατρού, είδε το πρωί όταν άνοιξε το μαγαζί του σπασμένα γυαλιά και κατάλαβε… «Κάθε μέρα συμβαίνουν. Απλά, μέχρι τώρα είμαστε τυχεροί…», είπε εκφράζοντας τον φόβο του, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο κ. Ιατρού έχει αλλάξει τη βιτρίνα του καθώς από τις συγκρούσεις των οχημάτων κάποιο από τα εμπλεκόμενα καταλήγει… σ’ αυτήν. Την τελευταία φορά μάλιστα, μόλις λίγα λεπτά πριν «προσγειωθεί» στη βιτρίνα το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στη γωνία συζητούσαν δύο γυναίκες!

Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή έχει κάνει παρέμβαση στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και σύντομα θα τοποθετηθεί και δεύτερο ΣΤΟΠ στην οδό Αγίου Ιωάννου λίγο πριν τη διασταύρωση. Παράλληλα, άμεση παρέμβαση των διευθύνσεων της Περιφέρειας ζητά και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: tempo24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:55