search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Παπαδόπουλος: Δε νοείται ο Καμμένος να έχει άλλη γραμμή από την κυβέρνηση

26.01.2018 06:46
Απάντηση στον Πάνο Καμμένο για τα.. «ρουσφέτια του φουκαρά» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος - Media

Τα «σύννεφα» πάνω από τις σχέσεις των κομμάτων της κυβέρνησης συνεχίζουν να μαζεύονται επικίνδυνα και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξεσπάσει μπόρα.

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική στη στάση των ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, ήρθε η έμμεση απάντηση από τον βουλευτή Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Action24, τόνισε όσον αφορά στο Σκοπιανό, ότι δεν μπορεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να έχει άλλη γραμμή από την κυβέρνηση. 
Προχώρησε δε λίγο παραπέρα, παραδεχόμενος ότι με τους ΑΝΕΛ τους χωρίζουν πολλά και σε θέματα δικαιωμάτων, αλλά και στον μεγάλο αυτό εθνικό πρόβλημα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρό θέμα μεταξύ ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό και έχει πρόβλημα όποιος δεν το βλέπει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:14