search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα με Γεννηματά για το Σκοπιανό

26.01.2018 11:59
4353483.jpg

 

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αντικείμενο τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι συνεχίζει την μυστική διπλωματία γύρω από το θέμα και πως δεν έχει εξασφαλίσει την συναίνεση του κυβερνητικού του εταίρου επί του θέματος.

Η Φώφη Γεννηματά θα προσέλθει αύριο Σάββατο στις 12:30 το μεσημέρι στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό καθώς, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συνεργάτες της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λειτουργεί θεσμικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:56