search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:55
MENU CLOSE

Ν. Κακλαμανάκης: Ο «γιος του Ανέμου» δαμάζει ακόμη και σήμερα τα κύματα (Photos)

26.01.2018 12:26
Ν. Κακλαμανάκης: Ο «γιος του Ανέμου» δαμάζει ακόμη και σήμερα τα κύματα (Photos) - Media

 

Εικοσιδύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα ο Νίκος Κακλαμανάκης εξακολουθεί να δαμάζει τα κύματα. Ο φωτογράφος Κυριάκος Μαράκης απαθανάτισε με το φακό του το Νίκο Κακλαμανάκη επι τω έργω στη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Κρήτης.  

Τις φωτογραφίες μαζί με ένα σύντομο σημείωμά του δημοσίευσε στο λογαριασμό του facebook ο Χρυσός Ολυμπιονίκης:

ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: «Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι». Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κυματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο «εδώ και τώρα», εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια «φυσιολογική» ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!

* Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μαράκη για τις φωτογραφίες στην Κρήτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:55