search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Κόντρα Γεννηματά – Μαξίμου πριν το τετ α τετ με Τσίπρα

26.01.2018 13:53
4162664.jpg

 

Για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό» εγκαλεί την κ. Γεννηματά κυβερνητικός αξιωματούχος.

Όπως επί λέξει σημείωνε, «η κ. Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», καλεί την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Χ. Τρικούπη: Είναι γνωστό το ποιος λέει ψέμματα

Ανταπάντησαν από τη Χαριλάου Τρικούπη στα σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου για το τι ειπώθηκε στη τηλέφωνική συνομιλία της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς μεσημέρι ενόψει της αυριανής συνάντησης για ενημέρωση στο ζήτημα της ΠΓΔΜ.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέμματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», αναφέρει η απάντηση των συναργατών της κ. Γεννηματά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:09