search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Φοιτητές κλείδωσαν στο γραφείο του τον Διευθυντή της φοιτητικής εστίας Πατρών

26.01.2018 16:20
Φοιτητές κλείδωσαν στο γραφείο του τον Διευθυντή της φοιτητικής εστίας Πατρών - Media

 

Κλειδωμένος στο γραφείο του βρίσκεται από τις 15.30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι μένουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής στέγης του Πανεπιστημίου Πατρών απειλούνται άμεσα με εξίσωση, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να αντιδράσουν και να κλείσουν τον διευθυντή της εστίας μέσα στο γραφείο του, ζητώντας άμεση λύση του προβλήματος.

Το Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

«Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έχει προγραμματίσει να εξοφλήσει όλα τα ξενοδοχεία που στεγάζουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μέχρι 30/4, εφόσον αυτά προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Κανένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που διαμένει νόμιμα σε ξενοδοχείο εν είδει φοιτητικής εστίας, δε θα απωλέσει τη δυνατότητα στέγασης».

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01