search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:45
MENU CLOSE

Στις ΗΠΑ ο Νίκος Παππάς – Συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών για τη ΔΕΘ 2018

26.01.2018 16:50
Παππάς: Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση - Media

 

Tις ΗΠΑ θα επισκεφτεί ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από τις 5 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Μαζί του θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού, Γιώργος Χριστοφορίδης.

Σκοπός της επίσκεψης είναι προσέλκυση και η συμμετοχή σημαντικών αμερικανικών εταιρειών ως εκθετών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2018 (όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ), καθώς και να ενημερωθούν δια ζώσης μεγάλοι παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στον οπτικοακουστικό τομέα, για τις πρόσφατες ρυθμίσεις κινητροδότησης, οι οποίες νομοθετήθηκαν από το Υπουργείο.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται πλήθος επαφών με εταιρείες καινοτομίας και υψηλής τεχνολογίας (τομείς στους οποίους θα εστιάσει η αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ), καθώς και με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο-παραγωγούς οπτικοακουστικών έργων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, Λος Άντζελες: Συναντήσεις με εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων, τηλεοπτικά στούντιο και καινοτόμες επιχειρήσεις.

– Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, Σαν Φραντσίσκο: Επαφές με εκπροσώπους εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, καινοτομίας και παραγωγής video games.

– Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, Βοστώνη: Εταιρείες οπτικών ινών και μεγάλα Πανεπιστήμια που ειδικεύονται στις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξή τους.

– Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, Νέα Υόρκη: Συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων.

– Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, Ουάσινγκτον: Συναντήσεις εργασίας με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15