search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Αποκάλυψη-σοκ από την πορνοστάρ που είχε σχέση με τον Τραμπ: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» (Video)

26.01.2018 17:26
Αποκάλυψη-σοκ από την πορνοστάρ που είχε σχέση με τον Τραμπ: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» (Video) - Media
 
Σε «κατάσταση πολιορκίας» δηλώνει ότι βρίσκεται η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- η οποία αποκάλυψε ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
 
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η 38χρονη σήμερα πορνοστάρ δήλωσε ότι από την ώρα που αποκαλύφθηκε ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ το 2006 και ότι πληρώθηκε με 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό, έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της και υποχρεώθηκε να ζητήσει τις υπηρεσίες εταιρείας ασφαλείας.
 
Σημειώνεται ότι μια άλλη πορνοστάρ, η Αλάνα Έβανς ανέφερε ότι η Ντάνιελς της διηγήθηκε πώς ο Τραμπ την κυνηγούσε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου ντυμένος μόνο με το «στενό, λευκό σλιπάκι του». Η Έβανς μάλιστα, εκτίμησε ότι ο Τραμπ ήθελε να κάνει τρίο μαζί της και με την Ντάνιελς.

Ο Τραμπ έχει διαψεύσει τις πληροφορίες για την Ντάνιελς, ωστόσο η 38χρονη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στόχο να βγάλει χρήματα από το θόρυβο που έχει δημιουργήσει η ιστορία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15