search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Ο Λάμψιας ανέλαβε τον «Φιλελεύθερο» του Μαυρίδη

26.01.2018 18:20
Ο Λάμψιας ανέλαβε τον «Φιλελεύθερο» του Μαυρίδη - Media

 

Την διεύθυνση της ημερήσιας εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ανέλαβε ο πρωην διευθυντής των ΝΕΩΝ και επι σειρά ετών στέλεχος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Λάμψιας.
Θυμίζουμε ότι ο Π. Λάμψιας παραιτήθηκε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στα μέσα του Δεκεμβρίου και στη θέση του πήγε ο Γιώργος Μαντέλας. Σε κείμενό του τότε ευχαριστούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλε και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί.

«Τώρα πια αισθάνομαι ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ότι πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω τη διεύθυνση των «ΝΕΩΝ» στους άξιους συναδέλφους μου. Τους αποχαιρετώ διαβεβαιώνοντάς τους ότι είμαι ευτυχής για όσα έζησα μαζί τους» έγραφε χαρακτηριστικά στο σημείωμά του ο Π. Λάμψιας.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09