search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:34
MENU CLOSE

«Αναστατωμένη, ταπεινωμένη και μόνη η Μελάνια» – Φιτιλιά από δημοσίευμα για τη σχέση της με τον Τραμπ

26.01.2018 21:59
Μελάνια Τραμπ: Με 12ποντες γόβες και παλτό... επιθεωρεί το «πατριωτικό στόλισμα» του Λευκού Οίκου (Video) - Media

 

Μόνη της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον και μακριά από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε για μέρες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail η Μελάνια είναι αναστατωμένη μετά τις αποκαλύψεις πως ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβαλε 130.000 στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην μιλήσει για την ερωτική τους περιπέτεια.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να μείνει για λίγο μόνη της μετά τις φήμες που θέλουν τον σύζυγό της να είχε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς.

Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως η Μελάνια εγκατέλειψε την Ουάσινγκτον για το Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, την Πέμπτη, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Στο ελβετικό θέρετρο αναμενόταν να φτάσει και η Πρώτη Κυρία, η οποία όμως αποφάσισε να μην ταξιδέψει, τελικά, στην Ελβετία.

«Είναι αναστατωμένη και ταπεινωμένη. Η σχέση της με τον πρόεδρο Τραμπ είναι τεταμένη», αναφέρει πηγή από τον Λευκό Οίκο στην DailyMail.com.

Η Daily Mail επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Μελάνια Τραμπ για να σχολιάσει το δημοσίευμα πως μένει σε ξενοδοχείο, ωστόσο, δεν έλαβε κάποιο σχόλιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33