search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται γιατί τρελαίνεται να τραβά συνέχεια σε video τη μικρή της κόρη Μαρίνα (Video)

27.01.2018 06:25
Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται γιατί τρελαίνεται να τραβά συνέχεια σε video τη μικρή της κόρη Μαρίνα (Video) - Media

Η δημοφιλής παρουσιάστρια με αφορμή μια κυρία η οποία έχει 17 σκυλάκια, ανέφερε πως η ίδια αποφάσισε να πάρει ένα σκυλάκι στην Μαρίνα για να μην είναι μόνη της. 

 «Αφού μπήκαμε στη διαδικασία να βρούμε ένα σκυλάκι μικρό, κυρίως για τη Μαρίνα, για να έχει μια παρέα δικιά της για το σπίτι, είπα θα κάνω πολύ έρευνα αγοράς, να βρούμε ένα σκυλί που πραγματικά θα ταιριάζει με τον τρόπο της ζωής μας. Μη μας βγει κανένας αθληταράς και με βάζει κάθε μέρα να τρέχω χιλιόμετρα, γιατί σε εμένα θα καταλήξει το σκυλί… να αγαπά τα παιδάκια, να μην είναι είναι επιθετικό», είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Έχω τρελαθεί πως παίζει η Μαρίνα μαζί του τώρα που είναι και στα ίδια μεγέθη, γιατί είναι αριστούργημα, είναι σαν δυο ψεύτικα, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω με τον τρόπο που παίζουν, έψαχνα πραγματικά να βρω ένα σκυλάκι σπιτιού… Όταν βαριέται η Μαρίνα μου, ρίχνει κάτι ροχαλητά ο σκύλος μας…». Δείτε το σχετικό απόσπασμα»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23