search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Άμστερνταμ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς

27.01.2018 06:50
Άμστερνταμ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς - Media

 

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε ένα ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής,  στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ, στο Άμστερνταμ.

“Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μια νεαρή γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από ένα ένοπλο περιστατικό στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ, στο κέντρο της πόλης”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λέο Ντόρτλαντ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άμστερνταμ.

“Αυτό σίγουρα δεν είναι μια επίθεση, αλλά μια εγκληματική ενέργεια”, τόνισε, προσθέτοντας πως η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ή τους δράστες. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν αρκετούς πυροβολισμούς και είδαν έναν άνδρα με κουκούλα να τρέπεται σε φυγή, μετέδωσαν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πηγές τόνισαν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11