search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο – Η παραίτησή μου είναι στο γραφείο του προέδρου (Video)

27.01.2018 10:49
Παπαχριστόπουλος: Θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτή την κυβέρνηση την βοηθάω με νύχια και με δόντια - Media

 

Την αντίθεσή του στα συλλαλητήρια εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν εγκρίνει τα συλλαλητήρια και υπογράμμισε: «Ούτε πήγα στο συλλαλητήριο, ούτε θα πάω, γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα δεν λύνονται με συναίσθημα» αλλά «με λογική».

Όπως ανέφερε μάλιστα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λεπτά εθνικά ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη πρέπει να τα αφήνουμε στους ειδικούς να τα λύσουν.

Ερωτώμενος για το τι θα πράξει σε περίπτωση που έρθει το όνομα «Μακεδονία» στη απάντησε: «Εμείς στα τρία χρόνια έχουμε σεβαστεί και είμαστε αρραγής. Σεβόμαστε όλοι τον πρόεδρο του κόμματος που λέγετε Πάνος Καμμένος. Ποτέ κανένας δεν αγνόησε πρότασή του».

«Ας πάω σπίτι μου εγώ και οποιοσδήποτε άλλος, πάνω όμως από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, είναι το συμφέρον της χώρας. Να πάω σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα. Η παραίτησή μου είναι στο γραφείο του προέδρου και του έχω πει ότι αν ο ίδιος εκτιμήσει –γιατί κάτι ανεξαρτητοποιήσεις και κάτι τέτοια τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια- ότι κάνω κακό “μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και την παραδίδω την έδρα χθες”», επισήμανε σε άλλο σημείο ο κ. Παπαχριστόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03