search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Τι ζήτησαν από Αλαφούζο Ουζουνίδης – Διαμαντόπουλος – Τα τέσσερα αιτήματα

27.01.2018 11:05
Νεμάνια Νέντοβιτς: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι λαμπρό» - Media

 

Μια σειρά από προτάσεις/αιτήματα που θεωρούν αναγκαίο να ικανοποιηθούν προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βγάλει τη φετινή σεζόν και να προετοιμάσει την επόμενη έθεσαν στον Γιάννη Αλαφούζο οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. 

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής μετέφεραν τις δικές τους θέσεις που κινήθηκαν, όπως αναφέρει η Live Sport, σε τέσσερις άξονες. Πρώτον, ζήτησαν ενότητα και συσπείρωση, δεύτερον, να ξεκαθαριστεί πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει μέχρι το τέλος της σεζόν, τρίτον, να καθοριστεί το μπάτζετ για την επόμενη από τώρα, και τέταρτον, να καταβληθεί άμεσα μέρος των οφειλομένων σε εργαζόμενους και στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρχει καλύτερο κλίμα σε όλη την οικογένεια του συλλόγου. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη κατ’ ιδίαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20