search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δημήτρης Καμμένος ξεπέρασε τα όρια

27.01.2018 12:32
ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη - Media

 

Για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καμμένος το πρωί του Σαββάτου «χτύπησε» ξανά μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπογραμμίζοντας σε υψηλούς τόνους πως οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε προσωπικά στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη χαρακτηρίζοντας «πολιτικό χαφιεδισμό» την αποστολή φωτογραφιών βουλευτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:59