search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50
MENU CLOSE

Ψωμιάδης: Με παρεξήγησαν – Τι απαντά για την απόσυρση της διαφήμισης (Video)

27.01.2018 18:54
Ψωμιάδης: Με παρεξήγησαν – Τι απαντά για την απόσυρση της διαφήμισης (Video) - Media

 

Σε ερωτήσεις για την απόφασή του να λάβει μέρος στη διαφήμιση του Jumbo, απάντησε ο πρώην υπουργός και νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μιλώντας στο Life-Events.gr, ο Π. Ψωμιάδης είπε: «Ποια η έκπληξη; Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρόν σε όλα τα… προσκλητήρια. Εξάλλου γεννήθηκα μες στον χώρο των παιχνιδιών, 20 χρόνια ήμουν μεγαλοέμπορος παιχνιδιών. Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ψεύτικου σύγχρονου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας. Ποτέ δεν πήγα σε μπουρδέλο να κάνω τη μαντάμ. Εγώ είμαι αληθινός, είμαι αυθεντικός, είμαι ειλικρινής, είμαι όπως με γνώρισε εδώ και 37 χρόνια ο ελληνικός λαός».

«Κάποιοι μου λένε πληρώθηκες; Όταν αγαπώ κάτι δεν με ενδιαφέρει το τίμημα, σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα. Υπάρχει αγάπη από τον κόσμο που εδώ και ώρες κατακλύονται τα διαδίκτυα και τα τηλέφωνα και έχω χάσει τον μπούσουλά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξαναβρισκόμουν τόσο ψηλά στην επικαιρότητα, αλλά δεν αποκλείεται να με ξαναδείτε. Εγώ είμαι απρόβλεπτος εξάλλου, δέχομαι οποιαδήποτε πρόσκληση», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής. Αυτοί που κατακρίνουν είναι ένα ελάχιστο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό. Νομίζω βγάζοντα τη μάσκα, βλέπεις κατάματα τον ελληνικό λαό στα μάτια, του λες την αλήθεια και εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό είμαι».

Τι απαντά για την απόσυρση της διαφήμισης

«Κάποιοι το παρεξήγησαν, είναι θέμα δικό μου, είναι της διαφημιστικής εταιρείας του Jumbo. Από εκεί και πέρα αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγματική Νέα Δημοκρατία. Τώρα αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη», κατέληξε ο Π. Ψωμιάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50