search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Αντιπαράθεση Αλεξιάδη – Δένδια για το Σκοπιανό

28.01.2018 08:58
Αντιπαράθεση Αλεξιάδη - Δένδια για το Σκοπιανό  - Media

 

Στην εκτίμηση ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα» στο εσωτερικό της κυβέρνησης, προχώρησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

«Είναι σαφέστατη η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι εμπιστεύεται τον Νίκο Κοτζιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΙ. Ζήτησε μάλιστα «να δούμε τη μεγάλη εικόνα», χαρακτηρίζοντας «δύσκολο το έργο» που ανέλαβε η κυβέρνηση.

«Αυτή η κυβέρνηση παρέλαβε μια συγκεκριμένη κατάσταση το 2015, θα κριθούμε για το έργο μας» είπε και υπενθύμισε πως «136 χώρες την έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία».

«Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε: «Με βάση αυτό που παραλάβαμε προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση για τα Σκόπια».

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με βάση τις κατευθύνσεις που υπάρχουν», υποστήριξε ο Τρ. Αλεξιάδης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, υπογράμμισε πως πρέπει «να γίνει η διαπραγμάτευση με σαφείς προϋποθέσεις αλλαγής του Συντάγματος των Σκοπίων». Είναι «αυτονόητο ότι πρέπει να απαλειφθούν από το Σύνταγμα των Σκοπίων οι αλυτρωτικές αναφορές», σημείωσε, ο κ. Δένδιας, εκτιμώντας παράλληλα πως ο πρωθυπουργός ζητά ευρύτερη συναίνεση. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κυβερνητική συναίνεση στο Σκοπιανό», είπε.

Ο κ. Δένδιας επανέλαβε πως «δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα του Σκοπιανού».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39