search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Τσίτσας

28.01.2018 09:01
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Τσίτσας - Media

 

Εφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 47 ετών, μετά από μια γενναία μάχη ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.

Ο Νίκος Τσίτσας εργαζόταν στις εφημερίδες Δημοκρατία και Εθνος και στην ιστοσελίδα TheTOC. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ζωή και την κόρη του. 

Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. 

Βούτσης: Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής. 

Τζανακόπουλος: Ο Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο ρεπορτάζ

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Νίκος Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο ρεπορτάζ.

Ο θάνατός του αφήνει τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο φτωχότερο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγε πρόωρα 

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα «που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή» εξέφρασε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμα του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία.  Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδρούρου. 

ΝΔ: Ο Νίκος Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος», σημειώνει σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Νίκου Τσίτσα η Νέα Δημοκρατία. 
 
«Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η Πειραιώς.   

ΠΑΣΟΚ: Έφυγε ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης. 

ΚΚΕ: Θερμά συλλυπητήρια 

«Για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», σημειώνει ο Περισσός στην ανακοίνωσή του.

Ποτάμι: Η απώλεια του Νίκου Τσίτσα αφήνει μεγάλο κενό στο ρεπορτάζ

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Τσίτσα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, εκφράζει το Ποτάμι. 

«Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. 

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ για το θάνατο του Νίκου Τσίτσα
 
  Για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01