search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Ποιο… Survivor; Εκεί ποντάρει για ν’ «απογειωθεί» ο ΣΚΑΪ!

28.01.2018 09:26
Ποιο… Survivor; Εκεί ποντάρει για ν’ «απογειωθεί» ο ΣΚΑΪ! - Media

 

Μπορεί το Survivor να θυμίζει και φέτος αρκετά τον «τυφώνα» που παρέσυρε τα πάντα στο τηλεοπτικό του διάβα πέρυσι και σημείωσε ασύλληπτα ποσοστά τηλεθέασης, όμως οι υπεύθυνοι στο ΣΚΑΪ δεν σκοπεύουν να περιοριστούν μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης που έχουν στα χέρια τους.

Αντιθέτως, οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη σκεφτεί πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν περαιτέρω τη δυναμική που τους χαρίζει απλόχερα το Survivor.

Έχουν καταλήξει, λοιπόν, στο ότι θα ποντάρουν αρκετά και στη μυθοπλασία, με ελληνικές σειρές που θ’ αρχίσουν να προβάλλονται στην prime time και που θα έχουν ως στόχο τη «διεύρυνση» του αριθμού των τηλεθεατών που βλέπουν ΣΚΑΪ.

Το αρχικό σχέδιο έλεγε πως η μυθοπλασία είναι κάτι που θα μπει από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, όμως έχοντας ήδη στα χέρια τους το Survivor, οι ιθύνοντες θέλουν να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι, φυσικά, και η προσέγγιση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος βλέπει θετικά την επιστροφή του στη συγγραφή σεναρίων για κάποια σειρά.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:04