search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Ο Ψωμιάδης απαντά για το σποτ που πρωταγωνιστεί και καυτηριάζει το Μπουτάρη που πήγε στον οίκο ανοχής

28.01.2018 10:18
Σε αργία τα αδέρφια Ψωμιάδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τα «45άρια» - Media

 

Ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά σε όλους όσοι τον επκρίνουν  για το σάλο που δημιούργησε το τηλεοπτικό σποτ για λογαριασμό της εταιρείας Jumbo, εκεί όπου υποδύεται τον Ζορό και σώζει τις εκπτώσεις. 

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 fm, είπε: «Δεν περίμενα ότι θα προκαλέσω τέτοιο σεισμό. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το χιούμορ είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Αν ο πολιτικός δεν έχει χιούμορ είναι ”κενό” γράμμα. Εγώ έχω συνηθίσει τον ελληνικό λαό σε τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις. Για να σας εξηγήσω, μου δόθηκε ένα σενάριο και κάναμε κάποιες μετατροπές σε κάποιες λέξεις. Δεν ήταν επιλογή μου η μουσική, που μας θυμίζει τα καλά, αξέχαστα χρόνια της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας. Κακώς παρεξήγησαν κάποιοι τη μουσική αυτή. Αντιθέτως, έπρεπε να θυμηθούν τα νιάτα τους. Υπάρχουν πολλοί σοβαροφανείς και κομπλεξικοί μέσα σε αυτή την κοινωνία και στον πολιτικό στίβο και εγώ τέτοιους τίτλους δεν τους φέρω επάνω τους. Το αν θα αλλάξει η εταιρεία το σποτ δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Εγώ, φυσικά, περίμενα θετικές αντιδράσεις από τη διαφήμιση». 

Ο πρώην Περιφερειάρχης εξαπέλυσε ευθείες βολές και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αναφέροντας:  «Εγώ δεν πήγα σε μπουρδέλο να ντυθώ μαντάμ και να κάνω δηλώσεις. δε ξεβρακώθηκα. Αυτούς τους έχουμε στο απυρόβλητο, προστατευόμενους. Αν αγωνιζόμουν για το κίνημα, τώρα θα είχα πολλά εκατομμύρια και δεν θα πουλούσα προχτές το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να πληρώσω κάποιες μεγάλες υποχρεώσεις οικονομικές που έχω». 

Φυσικά, τοποθετήθηκε και για το Σκοπιανό.  «Δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό. Οι Σκοπιανοί λένε ότι είναι Μακεδόνες. Ε, και… Και οι τραβεστί λένε ότι είναι γυναίκες. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δε νοικιάζεται. Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης».  «Θα κατέβω και εγώ στο συλλαλητήριο στις 4 του Φλεβάρη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21