search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Οργιάζουν οι φήμες για το «παλάτι» του Γιώργου Μαρίνου – Πού βρίσκεται ο καλλιτέχνης

28.01.2018 10:23
Eurovision: Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο - Media

 

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη βίλα του Γιώργου Μαρίνου, που κάποτε έσφυζε από ζωή, βγαίνει στο… σφυρί. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα;

Ο καλλιτέχνης παραμένει άφαντος εδώ και καιρό και μάταια προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί του άνθρωποι από το άλλοτε στενό του περιβάλλον. «Ο Μαρίνος είναι μια χαρά και δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν» είναι η απάντηση που λαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Γιώργος Μαρίνος φιλοξενείται σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας και στο περιβάλλον του βρίσκονται πρόσωπα τα οποία δεν ανήκουν στον χώρο της showbiz. 

Πάντως, προτού φτάσει στο σημείο να απομονωθεί στον χώρο όπου βρίσκεται σήμερα, είχε δεχθεί πρώτα τη φροντίδα της Άννας Φόνσου, η οποία τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά το έμφραγμα που υπέστη το 2015, και στη συνέχεια του παλιού καλού του φίλου Σταμάτη Φασουλή, αλλά και γνωστής επιχειρηματία που τον συνέδραμε οικονομικά και ηθικά. Μάλιστα, με τη βοήθειά της είχε εγκατασταθεί σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην Παιανία.

Το 2014 είχε γίνει γνωστό ότι ο καλλιτέχνης είχε αποφασίσει να πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας το «παλάτι» του στον Νέο Βουτζά και ο φακός της «Espresso» είχε καταγράψει τότε αποκλειστικά την κατάσταση της βίλας μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που αποτύπωναν την εγκατάλειψη του χώρου.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι εκτιμητές το κοστολόγησαν τότε στο 1.000.000 ευρώ, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης η τιμή είχε πέσει στα 700.000 ευρώ. Από τότε, όμως, δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση για την… τύχη του ακινήτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Γιώργος Μαρίνος είχε πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει και να πουλήσει τη βίλα, ύστερα και από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε τον Απρίλιο του 2012, όταν εισέβαλαν σε αυτή δύο ένοπλοι ληστές. Οι άγνωστοι δράστες, που μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας από το χρηματοκιβώτιο.

Τότε, ο Γιώργος Μαρίνος βρισκόταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο διέμενε όταν δεν βρισκόταν στον Νέο Βουτζά, αλλά από τότε οι ενέργειες… πάγωσαν.

Πηγή: Espresso 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:03