search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Μαράια Κάρεϊ: Με φόρεμα 11.000 ευρώ σε πρωινό πάρτι (Photos)

28.01.2018 11:30
Μαράια Κάρεϊ: Με φόρεμα 11.000 ευρώ σε πρωινό πάρτι (Photos) - Media

Δεν την αποκαλούν ντίβα χωρίς λόγο. Το «αηδόνι» της μουσικής έχει όλα τα χαρακτηριστικά παλιάς, χολιγουντιανής ντίβας.

Η Μαράια Κάρεϊ φοράει σχεδόν πάντα διαμάντια, έχει πολλούς σωματοφύλακες, κυκλοφορεί με ένα ποτήρι σαμπάνια ανά χείρας και είναι μόνιμα μπλαζέ.

Αυτή τη φορά δικαίωσε με το παραπάνω τον χαρακτηρισμό, πηγαίνοντας σε ένα πρωινό πάρτι στη Νέα Υόρκη, όπου ήταν μαζεμένοι όσοι είναι υποψήφιοι για Grammy.

Η 47χρονη σταρ κατέφθασε καθυστερημένη, αποζημίωσε όμως τους φωτογράφους, φορώντας ένα μίνι φόρεμα με παγιέτες, μάρκας Louis Vuitton, αξίας 11.000 ευρώ, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα μποτίνια και διαμαντένια κοσμήματα, ενώ μέσα στην αίθουσα προτίμησε να μην αποχωριστεί τα γυαλιά ηλίου της. Η Κάρεϊ συνοδευόταν από τον 34χρονο σύντροφό της, τον χορευτή Μπράιαν Τανάκα.

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο σύζυγός της Μπιγιονσέ, Jay-Z, έσπευσαν να την προσεγγίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, μιας και πέρα από την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της, το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο.

Οι κακεντρεχείς σχολίασαν ότι είναι κατόρθωμα για την τραγουδίστρια ότι περπατούσε χωρίς να την κρατάει αγκαζέ κάποιος άνδρας της ασφάλειας της, καθώς πολλές φορές έχει θεαθεί μεθυσμένη και υποβασταζόμενη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42