search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Μετά από 6 χρόνια «κρυφτούλι», επίσημα μαζί η πρώην του Τομ Κρουζ και ο κολλητός του (Photos)

28.01.2018 11:43
Μετά από 6 χρόνια «κρυφτούλι», επίσημα μαζί η πρώην του Τομ Κρουζ και ο κολλητός του (Photos) - Media

Είναι ζευγάρι από το 2012, όμως μόλις χτες αποφάσισαν να το παραδεχτούν δημοσίως και έλαμπαν από ευτυχία.

Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς και τον πρώην φίλο του και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Collateral, Τζέιμι Φοξ.

Η 39χρονη και ο 50χρονος σύντροφός της εμφανίστηκαν επισήμως ως ζευγάρι για πρώτη φορά, σε γκαλά για τα Grammy, που έλαβε χώρα το Σάββατο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, και οι δύο επέμεναν ότι είναι μόνο φίλοι όταν δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν για πιθανό ειδύλλιο τους. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να αρνούνται τη σχέση τους, λόγω του ότι η Κέιτι Χολμς είχε υπογράψει συμφωνητικό με τον Τομ Κρουζ, που προέβλεπε ότι απαγορεύεται να εμφανιστεί με άλλον άνδρα για πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο της.

Πάντως στο γκαλά, οι δυο τους ήταν απόλυτα άνετοι μεταξύ τους, παρόλο που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους. Άλλωστε η σχέση τους είναι ήδη δοκιμασμένη και δεν αποκλείεται να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτι Χολμς χώρισε τον Τομ Κρουζ λόγω της εμμονής του με την Σαϊεντολογία και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ασπαστεί η κόρη τους, Σούρι, την αίρεση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:51