search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Μήπως τα Google Maps μόλις αποκάλυψαν την ύπαρξη εξωγήινων; (Video)

28.01.2018 12:39
Μήπως τα Google Maps μόλις αποκάλυψαν την ύπαρξη εξωγήινων; (Video) - Media

 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η εφαρμογή google maps επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν όλη τη γη από την άνεση του σαλονιού τους. Τώρα όμως, οι οπαδοί της ύπαρξης UFO ισχυρίζονται ότι μέσω google maps αποκαλύφθηκε η ύπαρξη εξωγήινης ζωής στην Αργεντινή. Όπως λένε, οι εξωγήινοι πέρασαν πρόσφατα με το σκάφος τους από την περιοχή Ojo de la Tierra της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τις εικόνες από τα google maps, η εν λόγω περιοχή, που βρίσκεται έξω από το Μπουένος Άιρες, είναι τέλεια κυκλική και ακόμα και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την αρτιότητα του σχήματος.

Ο Scott C. Waring δήλωσε στην ιστοσελίδα UFO Sighting Daily  για το ανεξήγητο φυσικό φαινόμενο: “Η Αργεντινή έχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό παρατηρήσεων UFO σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι εξωγήινοι προσπαθούν να κρύψουν αυτή τη συγκεκριμένη είσοδο στη βάση τους. “Το σχήμα είναι μεγάλο και κυκλικό, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα UFO 100 μέτρων μέσα από αυτό. Το νερό κάτω από αυτό το πλωτό νησί πρέπει να εξερευνηθεί”, κατέληξε ο Waring.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι υποστηρικτές της συγκεκριμένης θεωρίας ζητούν χρηματοδότηση προκειμένου να προχωρήσουν στην έρευνά τους…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:53