search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλει την επίθεση εναντίον του Άρη Ασβεστά: Θα μας βρουν απέναντί τους

28.01.2018 16:30
Ο ΠΣΑΤ καταγγέλει την επίθεση εναντίον του Άρη Ασβεστά: Θα μας βρουν απέναντί τους - Media

 

Με τον πλέον απερίφραστο τρόπο καταδικάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ «την άνανδρη και εγκληματική επίθεση» που δέχτηκε ο δημοσιογράφος και μέλος του,  Άρης Ασβεστάς, επιστρέφοντας από την εργασία του μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. 

Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ δηλώνει «αλληλέγγυος και συμπαραστάτης του συναδέλφου, στον οποίο και παρέχει την αμέριστη στήριξη του στην κατεύθυνση της αποκάλυψης και τιμωρίας των ενόχων, ηθικών και φυσικών αυτουργών, της επίθεσης και τραυματισμού του».

«Ο ΠΣΑΤ, για άλλη μία φορά, ζητεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και τη Δικαιοσύνη, επιτέλους, να ασχοληθούν σοβαρά στις κατ’ επανάληψη επιθέσεις, (σ.σ: ο συνάδελφος είχε δεχτεί ανάλογη επίθεση και το 2012), εναντίον συναδέλφων μας που εκείνο που πράττουν είναι να εργάζονται με ευσυνειδησία, υπηρετώντας τις αρχές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και των κανόνων της ελευθεροτυπίας. Ο ΠΣΑΤ, πέρα από το γεγονός της αυτονόητης συμπαράστασης στο συνάδελφο Άρη Ασβεστά, στον οποίο και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στο δημοσιογραφικό του καθήκον, θα καταγγείλει το θλιβερό γεγονός, σε αθλητικές και αστυνομικές αρχές, αλλά και την ελληνική Δικαιοσύνη. Σε καμία περίπτωση πάντως, κρανοφόροι και ομάδες εφόδου, παρακινούμενοι ή όχι, δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην ελευθερία των ΜΜΕ και να φιμώσουν τους συναδέλφους μας. Θα μας βρούνε απέναντι τους», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:59