search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54
MENU CLOSE

Βρέθηκε μούμια – συγγενής του Μπόρις Τζόνσον!

28.01.2018 17:52
Βρέθηκε μούμια - συγγενής του Μπόρις Τζόνσον! - Media

 

Γυναικεία σορός στην οποία οι επιστήμονες έκαναν έρευνα γύρω από την ιστορία της, τελικά προέκυψε ότι ήταν συγγενής του Μπόρις Τζόνσον.

Η γυναίκα φαίνεται να πέθανε από σύφιλη και εκείνη την εποχή λάμβανε υδράργυρο, ο οποίος προκαλούσε περισσότερους θανάτους σε όσες υποτιθέμενες ασθένειες θεράπευε.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για την Άννα Καταρίνα Μπίσχοφ, η απόγονη της οποίας, Υβόνη, μερικούς αιώνες αργότερα θα γεννούσε τον Στάνλεϋ Τζόνσον, πατέρα του βρετανού ΥΠΕΞ, Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζόνσον ενθουσιάστηκε με τα αποτελέσματα της έρευνας και χαρακτήρισε την «προ-προ-προγιαγιά του» ως «πρωτοπόρο της σεξουαλικής υγείας» στο Twitter.

Άλλοι χρήστες του Twitter στάθηκαν στην ομοιότητα του Μπόρις Τζόνσον με τη σορό.

Ο Αμερικανός σχολιαστής και συγγραφέας, Keith Olbermann, έγραψε: «Η ίδια λέει πως αισθάνεται μεγάλη ντροπή και πως “τα μαλλιά δεν είναι σίγουρα από τη δική μας μεριά”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54