search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:10
MENU CLOSE

Έφοδος της αστυνομίας στο υπουργείο Οικονομικών της Πορτογαλίας

28.01.2018 17:52
Έφοδος της αστυνομίας στο υπουργείο Οικονομικών της Πορτογαλίας  - Media

 

Έφοδο στο υπουργείο Οικονομικών της Πορτογαλίας πραγματοποίησαν αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με το Reuters, ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα στο υπουργείο διευκρινίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορηθεί κανείς για κάποιο αδίκημα. 

Ωστόσο τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως στόχος της έρευνας των Αρχών ήταν ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, που πρόσφατα ανέλαβε την προεδρία του Eurogroup.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές της εβδομαδιαίας εφημερίδας Expresso, η έρευνα επικεντρώνεται στη σχέση του Σεντένο με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Βιέιρα.

Εξετάζεται -αναφέρει το ρεπορτάζ- ενδεχόμενη εμπλοκή του Σεντένο σε ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση του γιου του Βιέιρα ενώ γίνεται λόγος και για εισιτήρια που φέρεται να ζήτησε ο υπουργός από τον Βιέιρα για τον αγώνα Μπενφίκα – Πόρτο.

Εκπρόσωπος του υπ. Οικονομικών δήλωσε πώς το υπουργείο συνεργάζεται με τις Αρχές για το θέμα.

Το υπουργείο έχει αρνηθεί στο παρελθόν οποιαδήποτε επαφή μεταξύ Σεντένο και Βιέιρα για την φορολογική κατάσταση του γιου του δεύτερου ή κυβερνητική ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ για τα εισιτήρια επισημαίνει ότι δεν αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08