search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:39
MENU CLOSE

Η θρυλική σατιρική εκπομπή των ‘90s αναβιώνει στον ΑΝΤ1!

28.01.2018 18:23
Γεγονός: Η πρώτη φωτογραφία από τους νέους «10 μικρούς Μήτσους» (Photo) - Media

 

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του το «Τσαντίρι».

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ALPHA, τα ραντεβού και οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έδωσαν και πήραν το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να «ξαναχτυπήσει» παρά το έντονο επαγγελματικό του πρόγραμμα λόγω της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Απελπισίτο».

Σύμφωνα με τη «Real», Λάκης και ΑΝΤ1 είναι ένα μόλις βήμα πριν το μεγάλο deal που θα εξασφαλίσει την επιστροφή της πιο διάσημης σατιρικής εκπομπής των ‘90s.

Ποια είναι αυτή; Ο λόγος για τους «10 μικρούς Μήτσους», project που φέρεται να ενδιαφέρει πολύ το κανάλι του Αμαρουσίου, πράγμα που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως τα στελέχη του δεν αποκλείουν να δούμε τη μεγάλη επιστροφή να λαμβάνει χώρα ακόμα και μέσα στη σεζόν που διανύουμε!

Αυτός, πάντως, θα εξαρτηθεί από το πόσο σύντομα θα «κλειδώσει» η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και το πότε θα μπορέσει ο Λαζόπουλος να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται για μια τέτοια παραγωγή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33