search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42
MENU CLOSE

Μαξίμου: Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του όταν δεν καταγράφουν οι κάμερες

29.01.2018 06:38
Μαξίμου: Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του όταν δεν καταγράφουν οι κάμερες - Media

 

Το Σαββατοκύριακο στην πολιτική επικαιρότητα κυριάρχησε το Σκοπιανό και οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με του πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Στο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν οι συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατούσε πυρετός διεργασιών και ενημέρωσης. Ο πρωθυπουργός ενημερωνόταν από τους στενούς τους συνεργάτες αλλά και από την κρατική τηλεόραση για τις ανδράσεις των πολιτικών κομμάτων και για θέματα της επικαιρότητας.

Στο πλευρό του ήταν το επικοινωνιακό του επιτελείο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στους λογαριασμού που διατηρεί ο πρωθυπουργός στα social media και δείχνουν τον επικοινωνιακό πυρετό που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου όταν σβήσουν οι κάμερες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42