search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:43
MENU CLOSE

Άρχισαν τα… όργανα στο Survivor: Οι πρώτες παρεξηγήσεις και οι «μπηχτές» για τη Σπυροπούλου (Videos)

29.01.2018 09:16
Survivor: Μαλλιά κουβάρια Δαλάκα και Ξένια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - Media

 

Μπορεί όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor να ξεκίνησαν τον «αγώνα» τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, η πείνα, η κούραση αλλά και ο ανταγωνισμός στάθηκαν ως αφορμή για την πρώτη τους…παρεξήγηση!

Ο λόγος; Μια καρύδα! O Στέλιος Κρητικός, μιλώντας στην κάμερα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι Κατερίνα Χαλικιά και η Μαρία Σαμαρινού άνοιξαν μία παραπάνω καρύδα από τις δύο που είχαν συμφωνηθεί από όλη την ομάδα:  «Όλοι μαζί τρώμε, όλοι μαζί πεινάμε! Ούτε ο μπαμπούλας είμαι, ούτε ο μπαμπάς είμαι εδώ κανενός. Για αυτό είπα και στην Μαρία ότι δεν υπάρχει λόγος να ζητάει συγγνώμη. Εγώ απλά θεωρώ ότι θα ήταν καλό όλοι μαζί να συζητάμε τις μερίδες του φαγητού» είπε χαρακτηριστικά…

Δυασαρεστημένη παρουσιάστηκε και η Αγγελική Κοκαλίτσα η οποία παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του Αγόρου, τονίζοντας ότι ενοχλείται όταν υψώνει την ένταση της φωνής του: «Όταν συζητάμε μου αρέσει να έχουμε χαμηλούς τόνους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η Μελίνα Μεταξά αναφέρθηκε στις επιδόσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λέγοντας με αρκετά καυστικό ύφος ότι η παρουσιάστρια «έδωσε ρεσιτάλ με τις βουτιές… μπόμπες!».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:42